مشاوره حقوقی رایگان - صاحب چک و دو نفر ضامن

سلام.
بنده یک چک به مبلغ یک میلیارد و31 میلیون تومان دستم داشتم و با امضای دونفر ضامن پشت چک بنده رفتم شکایت کردن تامین خواسته رو گرفتم افرادی که ضامن چک بوده توقیف اعمالشون رو گرفتم با صاحب چک الان دونفر ضامن رفتن از بنده و صاحب اصلی چک به جرم امضای جعل شکایت کردن که امضاش رو جعل کردیم الان بنده که چک رو برگشت زده و از هر سه نفر ضامن ها و صاحب چک حقوقی شکیت کرده و آنها هم به عنوان جعل امضا شکایت کرده اند آیا در دادگاه می توانند را محکوم بکنند

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
بستگی به محتویات و جزییات پرونده دارد

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید

رضا  زاهدي

رضا زاهدي :

استان :

اگر مشخص شود که امضا مشغول است و نتوانید ثابت کنید که چک را از یکی از مضامین دریافت کرده اید ممکن است به اتهام استفاده از سند مجعول محکوم شوید البته قضیه به این سادگیها هم نیست ترجیحا از وجود یک وکیل کیفری کار و نه هر وکیلی استفاده نمایید

محمد مهدی  زارعی

جناب آقای محمد مهدی زارعی :

سلام
کارشناس خط و امضاء چک را بررسی میکند. اگر صحت متن و امضاء تایید شود، قرار منع تعقیب صادر می گردد.