مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته از امضاء کننده پشت چک (به عنوان ضامن)

با سلام
احتراما؛ بنده از امضا کننده پشت چک (100 میلیون تومان) که در بنگاه معاملاتی به عنوان ضامن امضاء نموده و شاهد هم دارم بر آن ؛
1-درخواست تامین خواسته دادم آیا توسط دادگاه پذیرفته میشود؟
2-مهلت 10 روزه تا دادخواست اصلی دقیقا از چه تاریخی شروع میشود؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

بهزاد  اماني

جناب آقای بهزاد اماني :

سلام تامین خواسته داده میشه و مهلت 10 روزه از تاربخ تقدیم دادخواست تامین دلیل هست

سیدفریدخلخالی

سیدفریدخلخالی :

تامین در غیر موارد خاص، منوط به سپردن خسارت احتمالی به صندوق دادگستریست.
مبلغش را دادگاه تعیین میکند.
اقدام به تامین فوریست.باید به دادگاه مربوط با راهنمایی دفتر خدمات مراجعه و شخصا فوریتش را دنبال کنید.
ده روز از تاریخ ثبت شروع میشود.