مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت و اذیت و ازار همسایه روبرو اپارتمانم

باسلام، بنده در یک مجتمع هشت واحدی با همسر و دو کودکم زندگی میکنم با توجه به اینکه مدیر ساختمان نیز میباشم چند ماه است فردی مجرد و تنها در روبروی اپارتمان ما سکونت مستاجر میباشد چند بار در خصوص استفاده صحیح از اسانسور و رعایت نظم مشاعات به ایشان تذکر دادم رفتار ایشان از ان زمان عوض شده و کینه بدل گرفتن مدتی بعد صبح رفتم دیدم دور تا دور بدنه ماشین پرایدم که مدل شصت و یک میباشد خط خطی شده توسط مامور صدوده صورتجلسه شده و از این اقا هم سوال شد با توجه به اینکه پارکینگهای ضلع شمالی که مربوط به این اقا میباشد با پارکینگهای ضلع جنوبی جدا و ورود خرجشان هم جداست و توسط یک راهروی کوچک ارتباط دارند ، شب ان روز این اقا یک پیامک غیر اخلاقی و توهین امیز از موبایل خودش بهم داد و دو شب بعد ساعت یازده و نیم دیدم صدایی از پارکینگ سمت ما میاید بعنوان مدیر ساختمان به پارکینگ رفتم و دیدم ایشان کنار ماشینم ایستاده و باد لاستیکم هم خالی شده ازش سوال کردم این وقت شب اینجا چکار میکنید با من گلاویز شد و من را مورد ضرب و جرح عمدی قرار داد که با صورتجلسه مامور صدو ده و شکایت که ایشان هم شاکی شد ، پرونده در بازپرسی رسیدگی و حکم جلب به دادرسی امد و پرونده ایشان بدلیل عدم ادله بسته شد ، الان ایشان هر روز برایم ایجاد مزاحمت و اذیت و ازار میکند که برم رضایت بدم تا دیه پرداخت نکنه ضمنا ایشان بخاطر پیامک توهین امیز هم محکوم شد ، موارد اذیت ازار ایشان اینکه اشغال جلوی درب اپارتمانم میریزد و بعضی وقتها لگد محکم به درب اپارتمانم میزند و یکبار شکمبه گوسفند جلوی درب اپارتمانم ریخته بود که تماما عکس گرفتم متاسفانه بدلیل نداشتن دوربین در مجتمع و حتی چشمی درب اپارتمان ایشان سو استفاده میکند چند بار مامور صدو ده امده و به ایشان تذکر داده که ایشان قبل از باز کردن درب با گوشی خود فیلم و با باز شدن درب یواشکی فیلم گرفته و بعنوان تهمت از من شاکی هم شده که تحقیق کلانتری ان را رد کرده ولی مزاحمتها و اذیت و ازارش اعصاب من و کودکانم را خرد کرده راهنماییم کنید چکار کنم ، از شما خواهش میکنم راه حل قانونی معرفی نمایید تا از دست کارهایش راحت شوم ، با تشکر

پاسخ ها :

ليلا  تقي زاده

ليلا تقي زاده :

به عنوان مزاحمت شکایت کنید و به صورتجلسات مسیج و تحقیقات نامحسوس .اگر شاهد دارید ولو فامیل خانواده همسایگان ...استناد کنید اگر بتوانید علم نیز با توجه به امارات قوی بوجود اورید محکوم می کنید