مشاوره حقوقی رایگان - بذل مهریه

با سلام خواهر من 10 سال پیش مهریه اش رو برای طلاق توافقی به شوهرش بخشیده اما طلاق نگرفتند تا الان زندگی کردند.

متن سند که از نوع اقرار می باشد مانند زیر است:
اینجانب.... در کمال صحت و سلامت مهریه مندرج در عقدنامه خود را به شرح تعداد 150 عدد سکه تمام بهار آزادی موضوع مهریه مندرج در سند ازدواج به شماره.... مورخ.... در حق شوهرم آقای ...بذل نموده و بخشیدم و دیگر هیچ گونه ادعایی در خصوص مقدار بذل شده فوق ندارم و هرگونه اعتراض و و ادعای بعدی را ولو به ‌عنوان تضرر و غیر از خود سلب و ساقط می نمایم.

البته این سند بدون اثر انگشت و بدون شاهد است اما در محضر تنظیم شده است و خواهرم امضا کرده.

آیا خواهر من می تواند برای طلب مهریه اقدام کند و اینکه اولین قدم برای این کار چیست با تشکر از شما؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
می توانند اقدام نمایند لیکن زوج می تواند با ارائه این اقرارنامه مهریه را زیر سوال ببرد

البته با تحقق شرایطی، امکان ابطال این سند وجود دارد

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید