مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از بذل مهریه

سلام
آیا شورای حل اختلاف صلاحیت رسیدگی به پرونده رجوع از بذل مهریه را دارد ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا خیرولیکن جهت صلح وسازش ممکن است ابتدا به ان شورا ارجاع میگردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام خیرین در صلاحیت دادگاه خانواده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر ولی معمولا برای صلح و سازش به آنجا. ارجاع میشود واگر نتیجه نداد به دادگاه خانواده ارجاع میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده جهت صلح و سازش ممکن است به شورا ارجاع بشه ولی شورا صلاحیت رسیدگی به این پرونده را ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا چنین پرونده هایی به شعبه سازشی شورای حل اختلاف ارجاع میشو.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛ اثبات رجوع از بذل مهریه، از دعاوی قابل طرح در دادگاه خانواده می‌باشد.