مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخریب ساختمان و قرارداد پیش فروش

ملکی را برای ساخت به مشارکت گذاشته و سه دانگ را به نام سازنده کردم. ساختمان به علت عدم استحکام بنا حکم تخریب گرفته و از طرفی سازنده سهم خود را قبل از ساخت واگذار کرده است. با این اوصاف تکلیف پیش خریداران چه میشود.

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام،
بنده ملکی را با سازنده ای به مشارکت برای ساخت قرار دادم، سازنده ملک را طوری ساخت که نظام مهندسی آنرا تایید نکرد، و مهندسان را به مدتی لغو پروانه کسب محکوم نمود. سپس بنده از سازنده در دادگاه و کمیسیون ماده شکایت کردم آنها حکم تخریب دادند. از طرفی سازنده سهم خود را پیش فروش کرده است، در حال حاضر پیش خریداران ادعا میکنند که از ملک سهم دارند، این در حالی هست که بنده اصلا از پیش فروش واحدها مدتها بی اطلاع بودم و دخالتی نداشتم. ضمنا در زمان عقد مشارکت نامه بنده موافقت کردم که سه دانگ وکالت بلاعزل بدم به سازنده که داده ام. اما حالا ملک حکم تخریب گرفته و سازنده محکوم شده است.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
چنانچه دادگاه حکم تخریب داده باشد مبیع تلف شده محسوب می شود و خریداران جهت مطالبه ثمن و خسارات باید به سازنده مراجعه کنند..