مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی

سلام من از طریق سایت .. به فروشگاه ... بابت خرید یک دستگاه گوشی موبایل هدایت شدم و بعد از طی مراحل خرید وجه گوشی را از طریق eنماد پرداخت کردم. و 2روز بعد به من زنگ زدن و شماره شبا خواستن که پولم رو پس بدن و بهانه به نظرم دروغ گمرک آوردن و گفتن پسفردا که شنبه هست به حسابتون میریزیم . حالا زنگ میزنم گوشی و شماره ثابتشون خاموش کردن. و طی این چند روزه همان گوشی 10 درصد گران شده الان 1. من میتونم ادعای ضرر وزیان بکنم؟ و 2.چطور میتونم شکایت بکنم؟
نام سایتها رو آوردم که دیگران دام این افراد نیفتن باتشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما از طریق پلیس فتا شکایت نمایید کلاهبرداری و تحصیل مال از طریق نامشروع