مشاوره حقوقی رایگان - خرید از کانال تلگرامی

با سلام
بنده از یک کانال تلگرامی یک گلیم خریدم پولش رو هم که حدود 2 میلیون بود کامل واریز کردم الان که پیک آورده میبینم طرح درسته اما رنگ متفاوت هستش و فروشنده هم قبول نمیکنه که اشتباه کرده. آدرسی هم از فروشنده ندارم فقط چت هایی که برای سفارش انجام دادیم و رسید واریز رو دارم. چطور میتونم شکایت کنم؟ شکایت به جایی میرسه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید و شکایت خود را مطرح نمایید
طبق قانون در موارد خرید اینترنتی ، خریدار تا مدت یک هفته حق برگرداندن کالا را خواهد داشت

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق سامانه نماد اعتماد شکایت خودرا طرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود طریق سامانه نماد اعتماد شکایت خودرا طرح نمایید
پاسخ خود را بنویسید...

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق سامانه نماد اعتماد شکایت خودرا طرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق سامانه نماد اعتماد شکایت خود را طرح کنید.