مشاوره حقوقی رایگان - تصادف موتورسیکلت با خودرو

باسلام تقریبا 2هفته پیش دوستم موتور منو امانت گرفت که بره خونه برگرده تو راه با یه ماشین تصادف کرده بود مقصرم ماشین شناخته شد پاسگاه اومد موتورو ماشینو هردوشو برد پارکینگ من باید چطور برم دنبال ترخیص موتورم چون سند بنام منه از اون ورم دوستم تو صحنه تصادف پاش سکسته و کتفش ترک داره افتاده خونه ایا اول اون باید بره دادگاه که ترخیص موتورو بدن یا من باید خودم دنبال کارام برم درضمن خسارت موتورو چطوری میتونم بگیرم لطفا راهنماییم کنید موتورم بیمه داشت ولی دوستم گواهینامه نداره

پاسخ ها :

فرزانه آذربیک

سرکار خانم فرزانه آذربیک :

سلام
تعهد شرکت تعهد به انجام توافقات قبلی است در صورت عدم امکان تحویل میتوانید مطالبه خسارت کنید