مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص موتور تصادفی

سلام خسته نباشید خدمت همه
بنده یک موتور سیکلت خریداری کرده و برای انجام سرویس به تعمیرکار مراجعه کردم که متاسفانه تعمیرکار هنگام دور زدن برای تست با موتور سیکلت دیگه تصادف می‌کنه مقصر حادثه موتور سیکلت مقابل بوده و تو گزارش پلیس و کروکی راهنمایی رانندگی مقصر صد در صد بوده و برای اعلام خسارت جانی هم در بیمه مذکور مقصر قبول تقصیر کرده. منتهی موتور بنده در پارکینگ هست.راکب موتور من برای خسارت جانی از راکب موتور مقصر شکایت کرده تمام کارهای پزشک قانونی و بیمارستان هم انجام دادیم منتظر دادگاهیم میخواستم بدونم من میتونم فقط برای ترخیص موتور خودم اقدام کنم ؟ با توجه به اینکه مقصر نیستم و هیچ شکایتی روی پلاک موتورم نیست ؟ و این که اگر اره از کجا باید اقدام کنم اول.
با تشکر

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر پرونده به دادسرا ارجاع شده برید پیش دادیار دادسرا و درخواست ترخیص موتور را بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید درخواست رفع توقیف بدهید