مشاوره حقوقی رایگان - مهریه اجرت المثل

سلام وقتتون بخیر. پدر ما بعد از فوت مادرمون ازدواج کرد و یک بچه از اون خانم دارن. پدرم زمین کشاورزی به نام اون خانم و خانه سرا به اسم پسری که از اون خانم دارن زدند. چند سال بعد از فوت خانم درخواست مهریه کردند مهریه 6 میلیون پول بود که قاضی به روز حساب کرد و 28 میلیون شد کسی از خواهر و برادرها نمی تونستیم پول رو پرداخت کنیم پدرمون زمین کشاورزی 2200 متری داشت که این زمین کارشناسی شد 109 میلیون و قرار بود مزایده بره به برادر بزرگمون گفتیم مهریه این خانم رو بده و به اندازه پولی که دادی این زمین رو بخر بعدا اجرت المثل و یک هشتم و... را درخواست کرد شما خکن و زمین رو کامل بخر.( همه حقوقش را یکجا درخواست نکرد امسال دوباره درخواست اجرت المثل و یک هشتم و... داد پارسال درخواست مهریه بود) سوال بنده این است که چطور ثابت کنیم برادرم پول 550 متر از زمین رو داده و خریده یک هشتم از 2200متر نیست از 1500 متر حساب بشه؟

پاسخ ها :

مهریه از ارث اجرت المثل زوجه پس از فوت شوهر مهریه اجرت المثل زوجه ارث زن ارث