مشاوره حقوقی رایگان - شش ماه تعزیری

سلام من انبارمو دادم به یکی از دوستام در جریان نبودم توش مشروب ریختن بعد مامور ریخته گرفته و طرف گردن نمیگیره بعد داداگاه به من حکم قطعی داده شش ماه تعزیری 50 ضربه شلاق 10 ملیون جریمه ایا میشه حکم تعزیری به تعلیق تبدیل کرد سابقه ندارم

پاسخ ها :

تعلیق حبس تعزیری مشروبات الکلی حبس تعزیری مشروبات الکلی ساخت مشروبات الکلی مشروبات الکلی