مشاوره حقوقی رایگان - برگه کمپانی خودرو مفقود شده

سلام وقت بخیر،
قصد خرید خودرویی رو دارم که فردی که در حال حاضر از آن استفاده میکند از پدربزرگ خود خریده و مدارک را به نام خود نکرده و فقط یک وکالتنامه تام الاختیار از فروشنده که پدربزرگ خریدار هست دارد، حال شخص خریدار برگه کمپانی و برگه سبز خودرو را گم کرده و آگهی در روزنامه کثیرالانتشار داده ولی برای برگه کمپانی اقدامی انجام نداده:
1) خرید این خودرو از شخصی که صرفا وکالتنامه تام الاختیار دارم مشکل های حقوقی برای من پیش نمی آورد. که شخص سند اول بخواهد شکایتی انجام دهد؟
2) پس از به نام زدن برگه سبز به نام اینجانب می توانم با گرفتن وکالتنامه از شخصی که وکالتنامه تام الاختیار از صاحب سند دارد وکالتنامه ای به من برای دریافت برگه کمپانی بدهد؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

وکالتنامه بلاعزل نشانه نقل و انتقال محسوب میشود اما اگر قبل از انتقال موکل ایشان فوت نماید وکالت از بین میرود.پس بهتر است اقدام به تنظیم مبایعه نامه کنید.در مورد سند خودرو صاحب سند مالک خودرو محسوب میشود پس از گرفتن برگ سبز شما مالک خودرو محسوب میشوید و میتوانید طبق وکالت در حهت کرفتن سند کمپانی نیز اقدام کنید