مشاوره حقوقی رایگان - امتناع سارنده از تحویل ملک

من مالک یک زمین تجاری بودم که با مشارکت یک سارنده 50 و 50 ساخته شد سازنده واحدهای خود را واگذار و برای من را 5 ماه است امروز و فردا میکند به کجا و چگونه شکایت کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام به دادگاه حقوقی مطابق قرار داد شکایت کنید اول اظهار نامه بفرستید و سپس دادخواست حقوقی تنظیم کنید

مريم  پارسايي

مريم پارسايي :

درود، شما باید الزام ایشان به انتقال و... رو در معیت وبا همکاری وکیل بخواهید بدون وکیل به مشکل خواهی خورد