مشاوره حقوقی رایگان - جواب به اظهارنامه

اظهارنامه خطاب به مادرم از طرف صاحب خانه استیجاری که در آن ساکن هستیم اماده که با توجه به گذشت سر رسید و اتمام قرارداد اجاره در حالی که سه ماه از این سر رسید گذشته و هر ماه اجاره بها با درصدی اضافه تر از سال گذشته به حساب موجر واریز کردیم در اظهارنامه اشاره کرده و ذکر کرده این عمل صرف واریز اجاره بها دلیل به تمدید اجاره نامه نمی باشد و ظرف یک هفته ملک را تخلیه کنیم . 1- اولا مادر من ایران نیست و تا شش ماه اینده بر نمی گرده من باید چیکار کنم ؟2- جواب بدم به این اظهارنامه یا نه؟

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. مادر شما باید از طریق کنسولگری ایران در کشور مربوطه به شما وکالت دهند تا به این اظهارنامه بتوانید پاسخ بدهید.در صورتی که قرارداد را تمدید شفاهی کردین در جواب به اظهارنامه اشاره منید و گرنه بابد منزل را تخلیه کنید. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید.