مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مغازه اي كه متراژ آن كمتر از نوشته داخل قرارداد ميباشد

باسلام وخسته نباشيد خدمت استاد گرامي
بنده مغازه اي اجاره كرده ام كه بمتراژ ٢٦ متر و بنده بعد از قولنامه متوجه شدم كه مغازه ١٦ متر ميباشد مالك هم آدم خوبي نيست و پول من را نميدهد من از چه راهي از شكايت ميتونم وارد بشم تا فسخ معامله و پولم را بگيرم ممنون ميشم راهنماييم كنين.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با سلام شما باید به دادگه مراجعه کنید و فسخ معامله به جهت نبودن وصف معین رو بخواهید. البته در قرارداد باید متراژ26قید شده باشد

پرویز  بهادری

پرویز بهادری:

سلام
شما ميتوانيد طَي اظهارنامه اي اراده خود را مبني به فسخ قرارداد إعلام و سپس طَي دادخواستي از دادگاه تأييد ان را بنماييد
در صورت أخذ توضيح بيشتر مستلزم ملاقات حضوري است
شماره تماس 09122048359

یک وکیل

سلام " هر گاه معلوم شود عین مستاجره در حال اجاره معیوب بوده مستاجر می تواند اجاره را فسخ کند یا به همان نحوی که بوده است اجاره را با تمام اجرت قبول کند ولی اگر موجر رفع عیب کند به نحوی که به مستاجر ضرری نرسد ، مستاجر حق فسخ ندارد . عیبی که موجب فسخ اجاره می شود ، عیبی است که موجب نقصان منفعت ( مثال سوال شما ) یا صعوبت در انتفاع باشد . معمولا در قراردادهای اجاره چاپی بنگاه معاملات ملکی پیش بینی نموده اند ، هر یک از طرفین ( موجر یا مستاجر ) با پرداخت یکماه اجاره بها به عنوان جریمه فسخ قرارداد ، حق فسخ معامله را دارند و یا اینکه حق فسخ با تراضی و توافق کتبی یکدیگر پیش بینی شده است . به هر حال اگر در قرارداد اجاره ، حق یکجانبه فسخ قرارداد اجاره را دارید از حق خود فوری استفاده نمائید و در صورت استنکاف موجر ، به دادگاه محل وقوع ملک برای اثبات و اجرای حق فسخ خود شکایت نمائید . به نظر می رسد جدا از متراز مورد معامله و نقصان آن ، مغازه قبل از انعقاد قرارداد اجاره به رویت شما رسیده و شما از کم و کیف آن و مآلا متراژ تقریبی آن با چشمان خود مطلع شده اید.

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
اول از همه باید دید متراژ26متر قید شده یا نه بعد از اونهم باید مشخص بشه حق فسخ خودتونو ساقط کردید یا نه

حسن باباییان

جناب آقای حسن باباییان:

سلام شما بایستی یک اظهارنامه با موضوع اعلام فسخ اجاره برای موجر ارسال کنید و بلافاصله به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست تایید فسخ اجاره و استرداد مبلغ ودیعه تنظیم و به دادگاه ارسال کنید .

یک وکیل

سلام. به دادگاه مراجعه و تقاضای فسخ معامله نمایید.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

به راحتی می توانید قرارداد را فسخ کنید البته باید اجاره نامه مطالعه شود
جهت مشاوره بیشتر می و تدوین لایحه قوی در این خصوص
می توانید به همکاران دادراه و یا به اینجانب مراجعه نمایید
بین ساعات 18 الی 20
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.موضوع شما نیاز به مشاوره حضوری ورویت اجاره نامه دارد.یاالله

یک وکیل

با سلام توجه داشته باشید حق فسخ فوری است لذا اگر بگذارید مدت زمان زیادی بگذرد و سپس دادخواست فسخ دهید خواسته شما پذیرفته نمی شود البته اگر حق فسخ در قرارداد برای شما در نظر گرفته شده باشد.