مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه ها

سلام و خداقوت . عذر میخام من یک پرونده نفقه دارم و دادگاه محترم دو عدد ابلاغیه که شماره پیگیری متفاوت و تاریخ حضور متفاوت بنده در دادگاه ارسال کردند . همچنین پرونده تمکین که از طرف همسرم به جریان افتاده هم برای دقیقا همان تاریخ و ساعت خواستن حضور پیدا کنم دردادگاه . میشه راهنماییم کنید لطفا

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

برای یکی لایحه بفرستید وبرای دیگری تشریف ببرید

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

هردو پرونده در یک تاریخ رسیدگی میشود چون به هم مرتبط است

لیلا جدی

لیلا جدی :

استان :

احتمالا به دلیل اینکه طرفین پرونده و منشائ واحد دارند با درخواست همسرتون قاضی ،پرونده ها رو با هم رسیدگی می کند عنوان حقوقی لف پرونده می باشد