مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی زوجه

سلام. من دوساله عقد کردم اوايل همسرم توی شهر خودمون کار ميکرد ولي چند ماه بعد به دلايل واهي رفت يه شهر ديگه و هرچند ماه ميومد باز ميرفت. تو اين مدت هربحثي ميشد ميگف ميخوام با کس ديگه اي ازدواج کنم. تا اينکه هفت ماه پيش اومد و گفت من پول ندارم خونه بگيرم و بايد پيش خانواده من زندگی کنيم. من قبول نکردم و ايشون از همون موقع رفته تا اينکه اذرماه شکايت حقوقی نفقه کردم الان پرداخت ميکنه ولي منو بلاتکلیف گذاشته و کلا رابطشو با من قطع کرده. نفقه و مهريه کارساز نبود لطفا راهنمايی کنين چجوری ازش طلاق بگيرم خواهش ميکنم کمکم کنين. اينم بگم که باکره هستم

پاسخ ها :

ليلا  حسنعلي زاده

ليلا حسنعلي زاده :

از حق حبس استفاده کن میتونی یه مقدار از مهریه رو بذل کنی تا طلاق بگیری

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آیا شکایت ترک انفاق کرده اید آیا شما دوشیزه هستید ؟