مشاوره حقوقی رایگان - بلاتکلیفی زوجه

آیا زوج می تواند الزام به تمکین کرده و در روند کار قضیه را رها کند و زوجه باکره را در بلاتکلیفی رها کند با توجه به این که زوج طی چندین سال با فشار برای طلاق توافقی داشته و یا زوجه را بلاتکلیف رها کرده ویا اقدام قضایی خود را ناتمام گذاشته ؛ همه این موارد جز عسر و حرج دختر باکره محسوب نمی شود ؟ تا کی باید در اوج جوانی منتظر اقدام زوج باشد که آیا او را طلاق می دهد یا نمی دهد ؟؟؟؟ این انتظار و فشار روحی و روانی آن با توجه به این که زوجه همواره خوانده بوده و خواهان نبوده آیا این همه بلا تکلیفی از موارد عسر و حرج نیست ؟؟؟؟؟ زوجه باکره در منزل پدر چه کند ؟؟؟؟؟
آگر ازدواج بر مبنای محبت و مودت است این گونه اقدامات زوج مبنای عسر و حرج زوجه و ایجاد تنفر در زوجه نمی باشد و دادگاه خود طلاق را صادر نمی کند ؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد لذا می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما مشخص نکردید تمایل به زندگی دارید یا نه بر اساس ان راهکارهای مختلفی هست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حق با شماست وکیل بگیرید و برای طلاق اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بهتر است مهریه و نفقه خود را مطالبه کنید.