مشاوره حقوقی رایگان - اعلام فسخ قرارداد

در 25 فروردین 1399 یک قطعه ملک به مساحت 700 متر به مبلغ 15/5 میلیارد تومان که مبلغ 3 میلیارد آن پرداخت شد و شرط شد که اگر بقیه ثمن تا یکماه پرداخت نشود حق فسخ به فروشنده واگذار شد. در همان موقع کلیه اسناد و مدارک جهت اخذ پاسخ استعلامات تحویل خریدار شد . بعد از پانزده روز خریدار اعلام کرد که طبق نظر شهرداری ملک دارای 30 متر تعریض است و فروشنده باید قیمت تمام شده را کسر نماید . و طبق قرارداد خریدار فقط حق فسخ داشت ولی وی خواستار کاهش از مبلغ معامله بود . بعلت عدم توافق در سر رسید یکماهه فروشنده با ارسال اظهارنامه و نامه کتبی با پست سفارشی به علت تحقق شرط عدم پرداخت اعلام فسخ نمود. در حالیکه خریدار هم مخفیانه و در همان روز با در دست داشتن چک رمز دار معادل مبلغ باقیمانده ثمن بعد از آنکه من دفترخانه را ترک نمودم به دفترخانه رفته و گواهی حضور گرفته بود و دو روز بعد مجددا به حساب خودش عودت داده بود. فردای آنروز جلسه داشتیم ولی باز هم خواهان کسر قیمت ملک شده و از چک و آمادگی پرداخت سخنی نگفت. سپس دادخواست الزام به سند داده و متهم به عدم انجام تعهدات بعلت پشیمانی نموده بود و رای بدوی به نفع وی صادر شده و جلسه تجدید نظر ده روز دیگر است. در حالیکه ادعای وی دروغ بوده ولی با اعمال نفوذ قصد تصاحب ملک را دارد . لطفا مرا راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام توضیحات شما کامل نیست برای مشاوره تماس بگیرید

افسانه  هوشمند

افسانه هوشمند :

استان :

سلام به استناد قانون مدنی ماده 278 و قوانین دیگه به راحتی میشه رای بدوی رو شکست حتما وکیل بگیرید تا در جلسه تجدیدنظر با لایحه محکم دفاع کنه اگر بنده وکیل شما بشم حق الوکاله رو دو بخشی میکنم یه بخش الان و بخش دیگر در صورت شکستن رای بدوی