مشاوره حقوقی رایگان - معامله ملک

سلام. چهارماه قبل یک ملک خریداری کردم. از زمان قولنامه تا زمان تحویل ملک یک ماه طول کشید و از زمان قولنامه تا سند زدن حدود پنج ماه (که یک ماه تا زمان سند زدن ماند است) طبق قولنامه ای که نوشته بودیم. بعد از یک ماه ملک را تحویل گرفتم و تقریبا کل پول را پراخت کردم جز یک مقدار کمی هنگام سند زدن. هنگام قولنامه نوشتن حق پشیمانی سی درصد کل مبلغ خریداری شده نوشتن. الان فروشنده ملک رو میخواد و حاضر به پرداخت خسارت شده است. من راضی به فسخ نیستم. ایا میتواند معامله را فسخ کند؟

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

با توجه به حق شرط موجود ايشان ميتواند فسخ نمايد

پرسشگر :

ممنون از پاسختون. من برای این ملک حدود 100 میلیون خرج کردم. تکلیف این مبلغ بعد از فسخ چه می شود.؟؟ میتوانم پس بگیرم؟ ممنون از راهنماییتان

عادل بابایی

عادل بابایی :

سلام باید بررسی شود اولا فسخ دارای زمان بوده یا خیر ....اکر فسخ قانونی بود باید هزینه های شما مسترد شود