مشاوره حقوقی رایگان - وام مسکن

من یک واحد مسکونی در سال 96 به صورت پیش فروش خریدم هنوز تحویل نداده دادگاه تازه حکم تحویل داده رفته اجراییه طرف ابلاغیه داده برای به نام زدن وام مبلغ وام 40 میلیون بوده حالا میگه 50 میلیون باید بگیری سود دوران مشارکت چه جوری حساب میشه داخل قرارداد با خریداره تاریخ تحویل داخل قرارداد 1/97 بوده بعد ایشون رفته وام رو 5/99 اقساط کرده همشو پرداخته فقط وام من مونده اوراق هم با من هست بانک هم حالا میگه باید وام به روز رسانی بشه حدود 6.500.000 تومان باید بریزی حساب تا به روز رسانی بشه دو ماه هم باید از اقساطش رو زودتر بپردازی تا به نام بشه این مورد هم اگه بگین قانون چی میگه ممنون میشم با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سود مشارکت با سازنده است ونه خریدار
و اگر هم در قرارداد شرط شده که به عهده خریدار باشه فقط تا زمان تحویل خانه که در قرارداد ذکر شده بر عهده شما است یعنی تا 1/97 بر عهده شما است و نه بعد از ان