مشاوره حقوقی رایگان - وام کدوم طبقه بنام منه

چند سال پیش ما یه سه واحدی ساختیم و طبقه اول پدرم ط دوم من ط سوم برادرم خریداری کرد الان برادرم و پدرم فوت شدن و همسر برادرم رفته شکایت کرده که من یه قولنامه دستی دارم که شوهر مرحومم طبقه دوم رو خریده ولی درصورتی که از روز اتمام کار من طبقه دوم تحویل گرفتم و تا الانم که دارم قسط میدم توش نشستم سوال اینجاه که مگه تو قراردادی که تو بانک بستیم مشخص نمیکنن که قسط کدوم واحد مربوط به چه کسیه ممنونم

پاسخ ها :

محمدرضا ايماني

جناب آقای محمدرضا ايماني:

سلام معمولاً در بانک طبقات را مشخص نمی کند در هر حال باید با مراجعه به بانک پاسخ خود را بگیر