مشاوره حقوقی رایگان - ثبت صيغه

من چندسال پيش با يه آقايي رفتيم پيش يه حاج آقايي و صيغه محرميت خوندند و دفترچه اي به ما دادن ، البته كه گفتن جايي ثبت نميشه ، حالا برام شرايط ازدواج دائم پيش اومده و من نگفتم كه قبلا صيغه بودم ، همسرم ميتونه با استعلام از ثبت احوال يا دفترخونه ها متوجه صيغه بشه يا خير ، همون موقع همون حاج آقا گفتن جايي ثبت نميشه، ولي ديروز خواهرم و يكي از دوستانشون ميگفتن كه ثبت ميشه و قابل استعلامه، اگر قابل استعلامه از چه طريق
ممنون ميشم راهنماييم كنيد، اين برام شده معضل نميخوامم به همسرم بگم اين موضوع رو با توجه به اينكه من قبلا يك ازدواج داشتم و يك بچه هم دارم
يعني دختر و باكره نيستم

پاسخ ها :

ثبت صیغه پنهان کردن ازدواج موقت ازدواج