مشاوره حقوقی رایگان - نسق زراعی

پدر بزرگ اینجانب تا دی ماه 1347زارع و کشاورز 42 ساعت آب و اراضی از مالکین بوده است . در دیماه 1347 فوت می نماید از آن موقع به بعد پدر اینجانب که فرزند ارشد بوده است به عنوان زارع به کشت و کار ادامه داده است تا اینکه در آخرین دوره واگذاری با توجه به صورتجلسه مامورین اصلاحات اراضی در 1348/09/15 که وارد روستا شده اند این آب و اراضی در تاریخ 1349/01/15 بنام پدر اینجانب با سند رسمی در دفترخانه انتقال داده می شود .
هم اکنون بعد 52 سال عموی اینجانب که از پدرم کوچکتر است ادعای مالکیت می کند که چون قبلاًً پدرمان روی این آب و اراضی مشغول بوده درخواست نسق زراعی 21 ساعت آب و اراضی نموده است و قاعده وراثت را به میان آورده است آیا این امکان وجود دارد تا سند های رسمی اصلاحات اراضی پدرم رو ابطال نمایند .
ضمناً کلیه اقساط 12 گانه آن زمان اصلاحات اراضی توسط پدرم پرداخت شده است .
در سال 82 هم از پدرم شکایت نموده که شورای حل اختلاف با توجه به عدم ارائه مدارک لازم قرار رد دعوی را صادر می نماید .

پاسخ ها :

نسق زراعی ادعای مالکین ملک سند اصلاحات ارضی