مشاوره حقوقی رایگان - نسق زراعی

سلام، در ازای بهای معینی 12 سهم از 18 سهم را بر طبق نسق اصلاحات اراضی از شخصی خریده و تبدیل به قولنامه یا همان سند معتبر کرده ام،از آنجایی که در نسق ،مساحت یا حدود و مشخصات نوشته نشده و یکباب خانه د. هم نوشته شده،بر چه اساسی مشخص میشود 12 سهم من شامل خانه د. هم میشود یا خیر؟یا کلا 6 سهم مالک قبلی را چگونه تشخیص داده و جدا کنیم؟

پاسخ ها :

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

شما می توانید دادخواست افراز به دادگاه تقدیم نمایید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام . در نسق زراعی تصرفات مفروز و مالکیت مشاع است. اگر 12 سهم را از صاحب نسق خریده اید با توافق باید مشخص کنید که 12 سهم شامل تصرف در کدام قسمت از ملک میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اهمیت موضوع نیاز به بررسی مدارک است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید حدود اربعه نسق و سهم شما مشخص شود و در این خصوص نیاز ب کارشناسی ملک است و نهایتا میتوانید تقاضای افراز دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست تامین دلیل را اقامه نمایید تا توسط کارشناس رسمی مشخص بشود و

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
در حال حاضر به صورت مشاعی شریک هستید ، میتوانید تقاضای افراز ملک را دهید و سهم خود را جدا و سند مستقل دریافت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی می توانید درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس مربوطه نمایید