مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به قرار رد دعوا هنگامی که اخطار رفع نقص توسط مدیر دفتر شعبه صادر نشده باشد

به نام خدای بخشنده مهربان
با عرض سلام و احترام
به استحضار میرساند در پی تنظیم یک فقره دادخواست الزام به تنظیم سند موتورسیکلت در شورای حل اختلاف پس از گذشت حدود 11 ماه از تنظیم دادخواست ، دادنامه ای مبنی بر رای شورا حاکی از صدور قرار رد دعوا با توجه به اینکه دادخواست به امضای خواهان نرسیده است توسط قاضی شعبه مربوطه صادر گردیده است لیکن با نظر خطای سهوی بنده از عدم امضای دادخواست موجبات تعجب بنده را فراهم نموده است چون طی دریافت دو فقره ابلاغ واقعی از سوی شعبه به صورت حضوری در پی مراجعه مکرر بنده به منظور پیگیری پرونده هیچگونه اعلام نقصی توسط مدیر دفتر شعبه و صدور اخطار رفع نقص جهت امضای دادخواست و رفع نقص اشاره شده و عدم دریافت اخطار ظرف مهلت تعیین شده صورت نگرفته است در صورتی که حسب ماده 54 قانون آیین دادرسی مدنی مدیر دفتر شعبه باید اخطار رفع نقص به بنده صادر مینمود ! سوال من این است چگونه این قرار صادر گردیده شده ؟ هم اکنون تقاضای من این است چگونه میتوانم به این قرار صادره دادنامه اعتراض نمایم آیا اعتراض بنده در شعبه مربوطه قابل استماع است یا شعبه تجدید نظر؟ آیا در پی صحت اظهارات بنده امکان قبول اعتراض بنده وجود دارد؟
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر دادخواست ناقص باشدوشورا نتواند به موضوع مطروحه رسیدگی نماید می بایست جهات نقص را قید نموده و پرونده را به دفتر دادگاه اعاده دهد و مدیردفتر شعبه می بایست موارد نقص را طی اخطاریه به خواهان ابلاغ نماید و چنانچه خواهان در موعد مقرر نسبت به رفع نقص اقدام ننماید در آن مقطع پرونده بموجب قراری که مدیردفتر صادر می نماید مردود اعلام می گردد