مشاوره حقوقی رایگان - قرار رد دعوا

با سلام بنده چندین ساله با همسرم مشگل دارم و یبار پارسال مهریه ام را به اجرا گذاشتم و بعدش رضایت دادم و امسال مجددا مهریه را به اجرا گذاشتم و همسرم مجددا محکوم به پرداخت مهریه شد و در فرجه تجدیدنظر خواهی همسرم اعتراض کرد و الان این دادنامه ابلاغ شده:با توجه به‌ اینکه همین موضوع به طرفیت همین افراد در شعبه دیگری قبلا رسیدگی شده و به موجب دادنامه... رسیدگی شده است ضمن نقض رای تجدیدنظر خواسته با استناد به بند دوم ماده 84 و ماده 89 از قانون مذکور قرار رد دعوای اولیه صادر و اعلام می‌گردد این رای قطعی است.معنی این ابلاغیه یعنی چی .آیا من دیگر نمیتوانم ادعایی نسبت به مهریه داشته باشم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما قبلاً شوهر خود را محکوم کرده بودید و دیگر نیاز به دادخواست جدید نبوده می‌توانستید جهت صدور اجراییه حکم قبلی اقدام کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قبلا مهریه را بذل کرده اید نمیتوانید ان زا مطالبه کنید

جلیل آسانی

جناب آقای جلیل آسانی :

سلام.وقت بخیر. نه ، وقتی رضایت دادین یعنی که حقی ندارید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
باید نسبت به همان حکم اولیه اقدامات قضایی خود را انجام دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله قبلا رای محکومیت زوج صادر شده است و

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شما باید دعویدسال گذشته خود را پیگیری نمایید و درخواست صدور اجراییه نسبت به همان پرونده قبلی را نمایید