مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از قولنامه سفید امضا

سلام خسته نباشید. بنده چند سال پیش یک قطعه زمین خریداری کردم. و توی بنگاه قولنامه سفید امضا دادم به جای چک فرداش چک اوردم و گفتم اون قولنامه سفید امضا رو پاره کنید. ولی نگه داشته بود بنگاهیه. دو سال بعد چک منو برگشت زدند و قولنامه سفید امضا رو پر کردند که من فروختم بهش. بنگاهیه ادعا میکنه که من به جای تو چک دادم و زمین رو از تو خریدم. در حالی که یه سال بود من از صاحب باغ شکایت کرده بودم که سند به وقتش نزده به اسمم. کارشناس هم تایید کرده سفید امضا بودن قولنامه رو به نظرتون قاضی نظرش چی میتونه باشه؟

پاسخ ها :

سوء استفاده از قولنامه سفید امضا قولنامه سفید امضا قولنامه سفید امضا