مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن گواهینامه پایه یک

باسلام بنده معافیت پزشکی بند 19ماده 32 دارم سال 1381معاف شدم سال 1382 گواهینامه پایه 2 گرفتم چند سالیه هست برای گرفتن پایه یک هر 2سال یک بار به بیمارستان سجاد تهران فرستاده میشم بعد از کمیسیون جواب منفی بهم میدن موندم چکار کنم حاضرم به هر دکتری که بهم بگن خودما معرفی کنم سالم سالم هستم حتی اگه امکانش هس ادرس محل سکونتم بدم استشهات محلی بگیرن بخدا هرجوری بخوان انجام میدم موندم چکار کنم ؟

پاسخ ها :

گرفتن گواهینامه پایه یک در صورت معافیت پزشکی گواهینامه معافیت پزشکی