مشاوره حقوقی رایگان - نیروهای طرحی وزارت بهداشت

باسلام. بنده از سال 95تا سال 98 در طرح اجباری، رشته پرستاری بودم و پدرم 6ماه حضور داوطلبانه در جبهه دارد. آیا تبدیل وضعیت شامل حال من هم میشود یا خیر؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

منظور از تبدیل وضعیت استخدامی از شرکتی، قراردادی، پیمانی به رسمی قطعی مقرر در تبصره 1 بند (ذ) ماده 87 قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مصوب 14 اسفند 1395 تبدیل وضعیت استخدامی افراد مذکور در ماده 21 قانون جامع ایثارگران توسط دستگاه محل خود به رسمی قطعی می‌باشد که خارج از سهمیه استخدامی و بدون آزمون جذب دستگاه‌های مشمول ماده 2 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران شده‌اند، می شود.

پاسخ به این استفساریه «بلی» است و نمایندگان به آن رای موافق دادند.

بنابر ماده 21 قانون جامع ایثارگری؛ کلیه دستگاه های موضوع ماده (2) این قانون مکلفند حداقل بیست و پنج درصد از نیازهای استخدامی و تأمین نیروهای مورد نیاز خود را که وفق ضوابط و مجوزهای مربوط و جایگزینی نیروهای خروجی خود أخذ می نمایند به خانواده های شاهد، جانبازان و آزادگان، همسر و فرزندان شهدا و جانبازان بیست و پنج درصد و بالاتر، فرزندان و همسران آزادگان یک‌سال و بالای یک‌سال اسارت، اسرا وخواهر و برادر شاهد اختصاص دهند و پنج درصد  سهمیه استخدامی را نیز به رزمندگان با سابقه حداقل شش‌ماه حضور داوطلبانه در جبهه‌ها و همسر و فرزندان آنان و فرزندان جانبازان زیر بیست و پنج درصد  و آزادگان کمتر از یک‌سال اسارت اختصاص دهند.

بر اساس تبصره 1 بند ذ ماده 87 قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه؛  آیا منظور از تبدیل وضعیت استخدامی از شرکتی، پیمانی، قراردادی به رسمی قطعی مقرر در تبصره (1) بند «ذ» ماده (87) قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب14 اسفند 1395؛ تبدیل وضعیت استخدامی افراد مذکور در ماده (21) قانون جامع ایثارگران که بدون آزمون و سهمیه جذب دستگاه‌های اجرایی شده‌اند می‌باشد.