مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی در خصوص حکم صادر شده کیفری

با سلام
بنده در سال 95 تا 97 مدیر عامل یک کارخانه بودم در تهران. این کارخانه پس از ادغام تمامی کارگران و کارکنانش را بیرون کرد. دو ماه قبل از ادغام حادثه ای در محیط کار داشتیم که راننده لیفتراک رفت روی مچ پای همکار خودش که هر دو از یک پیمانکار بودند. سیستم ما کلا پیمانکاری بود و قرارداد کارگران با پیمانکاران خودشان.
از ان سال تا الان تازه رای دادگاه صادر شده است. شرکت به مدیریت من 40 درصد در این حادثه مقصر شد و ما اعتراضی در مراحل دادرسی نکردیم. سوال من در خصوص جریمه عمومیه:
مستند به مواد 86-91-95-171-176-184-185 و 186 قانون کار و با توجه به اینکه تعداد کارگران شاغل 22نفر و حداقل دستمزد در زمان وقوع حادثه 309970 ریال بوده است، متهم به پرداخت جزای نقدی معادل 30 برابر حداقل دستمزد روزانه کارگر محکوم می نماید.
سوال من اینه که ما الان 40 درصد مقصر هستیم در این مورد هم باید باید 40 درصد بدیم؟ یا همش برای شرکته؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بستگی به رای کیفری دارد ،هرکسی که در دادنامه محکوم شده باشد، مکلف به پرداخت جزای نقدی مورد حکم است .
موفق باشید