مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه مقدار دیه

سلام وقت بخیر
من در تاریخ 7/4/96داخل شرکت دچار حادثه شدم که منجر به پارگی رباط مچ پای راستم شد و حدود 36 روز به دلیل گچ گرفتن پام نتونستم سرکار برم
میخوام بدونم چقدر دیه به من تعلق میگیره ممنونم

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

میزان دیه و ارش ان پس از معاینه با نظر پزشکی قانونی خواهد بود

یک وکیل

سلام" دیه یا ارش طبق نظر پزشکی قانونی تعیین می گردد و وقتی به شما تعلق می گیرد که ناشی از جرم وارده به شما یا حادثه ای باشد که سببش خودتان نباشید بلکه شخص حقیقی یا حقوقی غیر باشد .

حمید قلیزاده

جناب آقای حمید قلیزاده :

وقوع حادثه دلیل بر اخذ دیه نمی باشد به نحوی که شما مشخص نکرده اید که اولا چه حادثه ای برایتان رخ داده است دوما در صورت وقوع حادثه چه کسی یا اشخاصی مقصر بوده اند سوما مرجع تشخیص هر جراحتی با تعرفه کلانتری مربوطه به پزشکی قانونی تعیین خواهد شد و متعاقب آن لازم است از نظر ماهوی شکایتی را علیه مقصر یا مقصرین مطرح نمایید تا در صورت اثبات بتوانید احقاق حق نمایید .

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام برای تعیین مقدار دیه بایستی نظریه پزشکی قانونی بررسی گردد