مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

با درود. من در سال 1387 ضامن شدم. وام 3 ساله بوده. وام گیرنده اقساط خود را از ابتدا پرداخت نکرده. پس از 10 سال با تماس تلفنی از طرف بانک ، اینجانب خبر دار شدم که اصلا قسطی پرداخت نشده، وقتی از مسئول بانک سوال کردم که چرا اینقدر دیر. میگه شما که ضامن شدی باید میپرسیدی که وام دادن یا ندادن. حالا پس از گذشت 13 سال از زمان گرفتن وام، بانک حساب من را مسدود کرده. 1 - آیا بانک می تواند پس از 13 سال حساب را مسدود کند ؟ 2 - از لحاظ قانونی میتوان با توجه به اینکه از زمان اخذ وام 13 سال گذشته و بانک تاکنون اقدام حقوقی نکرده و حساب را مسدود نموده درخواست خود را به مراجع قضایی بدهیم؟ ( با توجه به اینکه وام 3 ساله بوده و مدت بسیار زیادی از زمان اجرای دین توسط وام گیرنده گذشته بانک نباید در همان تاریخ اقدام حقوقی میکرد؟)

پاسخ ها :

حسین آریامتین

حسین آریامتین :

استان :

در این مورد حق با بانک است به هر حال شما ضامن بوده اید و باید از عهده اصل و فرع وام برآیید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در رابطه اصل بدهی شما نمی‌توانید اینگونه دفاع کنید و حتما باید پرداخت کنید و بعد به کسی از وی ضمانت کرده اید رجوع نمایید اما در صورتی که خسارت و سود چند سال را هم خواستند بگویید اهمال از سوی بانک بوده که تا این زمان تاخیر کرده