مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

سلام. ضامن وام ازدواج شدم اقساط را پرداخت نکرد چک من برگشت خورد و الان چند ماه نمیتونم کار بانکی انجام بدم حتی کارت عابر بانک هم نمیتونم بگیرم طرف یک ماشین داره میتونم شکایت کنم ماشینش توقیف کنم برای فروش که وامش پرداخت کنه. لطفاً راهنمایی بفرمایید. تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر شما باید اقساط را پرداخت کنید و رفع سو اثر از چک کنید سپس به طرفیت شخصی که ضامنش شدید مطالبه وجه بدهید و اگر پرداخت نکرد میتوانید بابت توقیف اموالش اقدام‌کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر متاسفانه فقط باید اقساط معوق وام را پرداخت کنید و از او فقط خواهش کنید که بیاید پر اخت کند اگر پرداخت نکرد کل وام را پرداخت کنی بعد از ان میتوانی دادخواست بدهی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مالی متعلق به خودش دارد می تواند آن را توقیف کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر شما فقط بعد از پرداخت اقساط ، میتوانید دادخواست مطالبه وجه به طرفیت وام گیرنده
مطرح نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با طرح دعوا مطالبه وجه می توانید اقدام به این عمل نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال به عنوان ضامن باید اقساط وام را پرداخت کنید
بعد از پرداخت اقساط می توانید علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یعد از پرداخت اقساط وی میتوانید به طرفیت ایشان دادخواست مطالبه وجه دهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا اقساط وام را پرداخت باید کنید سپس نسبت با ایشان دادخواست مطالبه وجه دهید

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
اقساط سر رسید را واریز نمایید و سپس به طرفیت شخصی که ضامنش شدید دادخواست مطالبه وجه بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بعد از پرداخت اقساط قابل مطالبه و توقیف اموال است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام به هر میزان از اقساط که از شما کسر شده باشد می توانید علیه او دادخواست بدهید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

در صورتی که مبلغ وام از شما وصول بشه میتوانید علیه ایشان دادخواست بدهید

محسن  مرادي

جناب آقای محسن مرادي :

سلام پس ازپرداخت اقساط معوق میتوانید مطالبه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در مقابل بانک مسئول هستید ابتدا می‌بایست اقساط را بپردازید و سپس به طرفیت شخص دیگر دادخواست مطالبه وجه بدهید و میتواند تمام اموال ایشان را توقیف نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پس از پرداخت اقساط دادخواست داده و تامین خواسته نمایید

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

باسلام ابتدا باید خود شما پرداخت کنید و بعد به وام گیرنده مراجعه کنید

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام پس از پرداخت اقساط می توانید علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه بدهید.

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام بعد پرداخت اقساط، میتوانید با تقديم دادخواست مطالبه این کار را انجام بدهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام بعد از پرداخت اقساط معوقه میتوانید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود پس از واریز تمام اقساط درخواست مطالبه وجه و توقیف اموال او را نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی بله دادخواست مطالبه وجه و بدوا صدور قرارتامین خواسته بطرفیت ایشان مطرح و خودروشان را توقیف نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر خودرو وسیله کارش نباشد می توانید توقیف کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه خیر
شما تنها زمانی می توانید اقدام مذبور را انجام دهید که اقساط وام را پرداخت و سپس به وام گیرنده مراجعه کنید