مشاوره حقوقی رایگان - اتهام سردستگی تیم قاچاق زنان فاحشه

اتهامی که به همسر من زدند سردستگی تیم قاچاق زنان فاحشه هست. اما در اصل تنها نقشی که همسر من این وسط داشته گرفتن ویزا برای این افراد بوده بدون علم به اینکه هویت این افراد چی بوده. این افراد از طریق یکی از دوستانش توی مالزی معرفی شدند. امکان اثبات بی گناهی همسر من هست ؟

پاسخ ها :

عطاپورمقدم    یاسمن

سرکار خانم عطاپورمقدم یاسمن :

به نام خدا دررسیدگی کیفری اصل برایت میباشدبدین معناکه متهم بیگناه میباشدتازمانی که شاکی با استناد به دلایل قانونی اتهام وارده رااثبات نماید جهت اطلاع ازاینکه دلایل انتساب این جرم به همسرشما چیست بایدپرونده مطالعه شود