مشاوره حقوقی رایگان - منع اشتغال همسر

سلام همسر من بدون اجازه من اشتغال به کاری دارند که منافی حیثیت و مصلحت خانوادگی میباشد مطمئنا اگر دادخواستی نوشته شود حکم قاضی مانع از اشتغال ایشان در آن شغلی که در نظر گرفته اند میباشد اما با شناختی که از روحیات و اخلاقیات ایشان دارم مطمین هستم که ایشان با لجبازی در کار دیگری مشغول بکار خواهند شد ایا ضمانت و یا منع قانونی بعنوان مثال گرفتن ضمانت مالی و یا سند ملکی و یا دادن تعهد وجود دارد که دستگاه قضایی ایشان را در این زمینه محدود نمایند.

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. شما باید دادخواست منع اشتغال به طرفیت ایشان مطرح کنید ولی بعید است که چنین ضمانت ها و تعهدهای از ایشان بخواهند!