مشاوره حقوقی رایگان - برای ملکی که در طرح هادی قرار بگیرد می توان سند گرفت؟

دو ماه قبل ویلایی در یکی از روستاهای شمال خریدم . قبل از خرید از شورایاری محل استعلام گرفتم و گفتند مشکلی ندارد و به صورت قانونی تمام مجوزها گرفته می شوند. پس از پیگیری های بسیار برای شناسنامه ساختمان متوجه شدم که این زمین و ویلا در طرح هادی قرار ندارد و برای آن شناسنامه ساختمان و به طبع آن سند نمی توان گرفت. جایی که این ویلا احداث شده قبلا یه خانه 60 متری کلنگی با تمام انشعابات بوده. به جز یک دیوار از خانه بقیه تخریب شده و ویلایی به متراژ 198 متر ساخته شده. تمام انشعابات نیز برای این ملک مجددا گرفته شده. شورایاری ادعا می کند که این ملک در آینده در طرح هادی قرار میگیرد و میتوان برای آن سند گرفت. آیا چنین چیزی امکان دارد؟ آیا میتوان معامله را به دلیل کتمان حقیقت فسخ نمود؟ و درخواست ضرر و زیان نمود. با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، بله، به دلیل تدلیس و خیار غبن، می توانید فسخ کنید