مشاوره حقوقی رایگان - دیلیت اکانت

من با اکانت تلگرام و چت ناشناس یا یه پسر چت کردم اولش اسم و عکس خودم دادم بعدش اسم عکس یه دختر خانوم شماره اون خانوم رو هم دادم بهش اونم زنگ زده و چون منو میشناخته شماره منو داده به اون پسر و اون اقا به من پیام میده من دیلیت اکانت زدم میتونه منو پیدا کنه ؟؟؟
من‌میتونم به خاطر پخش کردن شماره و مزاحمت ازش شکایت کنم ؟؟؟

پاسخ ها :

محمد امين  حسين پور

محمد امين حسين پور :

استان :

بله اگر دلیت اکانت هم بشه از طریق پلیس فتا قابل پیگیری هست البته با شکایت وارجاع به پلیس فتا وشماهم میتونید بابت مزاحمت از طریق تلفن همراه یا فضای مجازی شکایت کنید.