مشاوره حقوقی رایگان - در مورد حکم

سلام من فروشنده یه خانم بود تو مغازه اش منو بیرون کرد حقوق مو نداد بعد رفتم تو اون محل مغازه دیگه کار کنم نزاشت کار کنم از اونجا اومدم بیرون تو اینستا یه اقای از من درخواست دوستی کرد قبول نکردم و از دست این خانم عصبانی بودم شماره ایشون دادم اون آقا شات گرفته از دایرکتم داده به اون خانم ایشون اونو مدرک کرده رفته از من شکایت کرده الان میشه بگین حکمش چیه

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال شما مفهوم نیست عنوان شکایت را مطرح نمایید
به علاوه مشاوره تلفنی به شما پیشنهاد میشود

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

شکایت بر علیه شما رد میشود البته اسکرین اینستا رو کتمان کنید و در اداره کار از کارفرما شکایت کنید جهت بیمه و اخراج

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
محتویات اگر حاوی مطالب غیرقانونی نباشد مشکلی نخواهد بود دلیت اکانت نمایید
وبه اداره کار جهت احقاق حقوق خود مراجعه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر محتوای ان رفتار مجرمانه باشد قابل تعقیب است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به سایر
پیام هایی که شما برای آن آقا ارسال کردید دارد که در مورد اون خانم چه چیزهایی را گفته اید
جهت مشاوره تماس بگیرید