مشاوره حقوقی رایگان - قانون تبدیل وضعیت ایثارگران

با سلام
بنده برادر جانباز 5درصد هستم و در دانشگاه دولتی بصورت شرکتی مشغول به کار هستم آیا می توانم از قانون ایثارگری برای تبدیل وضعیت از شرکتی به رسمی قطعی که برادرم جانباز هست استفاده کنم ممنونم راهنمایی کامل بفرمایید چیکار کنم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.