مشاوره حقوقی رایگان - اسکار (خودزنی)

سلام
ببخشید من رفتم واسه گرفتن گواهینامه بخاطر چهار تا خط دو میل مدت اعتبار گواهیناممو 2سال زدن اگه برم عمل لیزر انجام بدم خط ها بره بعد دوسال برم تمدید کنم مدت اعتبارش رو 10 سال میزنن یا نه ممنون میشم جواب بدین سپاس

پاسخ ها :

از بین بردن جای خودزنی برای تمدید گواهینامه تمدید گواهینامه در صورت جای زخم تمدید گواهینامه گواهینامه