مشاوره حقوقی رایگان - اخراج بدون تسویه حساب

سلام.چهارده ماه شهرکهای صنعتی کار کردم. ماه دوم بیمه پرداخت کردن. ولی رییس شهرک خودش کارخانه دار بود من برد کارخانه خودش کار کنم حقوق کمی میداد. بیست روز قبل اخراجم کرد هیچ گونه مزایایی به من نداده ایا شکایت کی کنم. راهنمایی کنید ممنوم

پاسخ ها :

اخراج از کار بدون تسویه حساب عدم تسویه حساب کارفرما اخراج از کار کارگر کارفرما