مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین بیمه تامین اجتماعی از رای اداره کار

با سلام. حدود 24 سال پیش بمدت 2 سال در شرکت مهندسین مشاور کار میکرده ام لیکن کارفرما اسم بنده را در لیست بیمه رد نمیکرده و بنده متوجه نشده بودم. حالا که بخاطر بازنشستگی سوابقم را جمع آوری کردم متوجه این قضیه شده ام. به اداره کار مراجعه کردم و گواهی سابقه کاری را که قبلا از کارفرما گرفته بودم مبنی بر اینکه بمدت 2 سال در آنجا بصورت (ساعتی حق الزحمه بگیر) مشغول بکار بوده ام ارائه کردم. رای هیئت تشخیص کارفرما را مکلف کرد که تمام آن 2 سال را حق بیمه بنده را بصورت کامل پرداخت نماید که آن 2 سال در سوابق بنده منعکس گردد. اداره کار بنده را به اجرای احکام معرفی کرد. به اجرای احکام مراجعه نمودم. اجرای اجکام پرونده تشکیل داده و بنده را به اداره بیمه تامین اجتمائی معرفی کرد. به اداره بیمه تامین اجتماعی معرفی کردم. اداره تامین اجتماعی با کارفرما مکاتبه کرده که مدت خدمت بنده را تایید نماید. لیکن کارفرما به اداره تامین اجتماعی اعلام نموده که بنده فقط در حدود 10 ال 15 روز در هر ماه در آنجا کار میکرده ام (که این ادعا کذب بوده و بنده هر روز 9 ساعت کار میکردم. بدیهی است که کارفرما بخاطر اینکه حق بیمه کمتری پرداخت نماید مدت کارکرد بنده را کمتر از مقدار واقعی منعکس نموده) هیچ مدرکی اعم از قرارداد و یا پرینت بانکی (در آن زمان 24 سال پیش ، پرینت بانکی وجود نداشت و حقوق ها نقدی پرداخت میشد) در اختیار ندارم و تنها مدرکی که در اختیار دارم همان گواهی اشتغال بکار است که در همان زمان که اخراج شدم با اصرار از کارفرما دریافت کرده بودم و اداره کار نیز بر طبق همان مدرک کارفرما را مکلف کرده که طبق ماده 32 قانون کار (مبنی بر اینکه: پرسنل ساعتی بر اساس روزهای کارکرد و نه ساعات کارکرد باید حق بیمه برایشان رد شود).
حالا اداره بیمه میخواهد بر اساس ادعای کذب کارفرما مبنی بر 10 ال 15 روز در ماه به بنده سابقه ارائه نماید که این اجحاف در حق بنده میباشد.

آیا اداره بیمه میتواند حکم هیئت تشخیص اداره کار را تمکین نکند؟؟؟؟!!!!!!!!!!

راهنمایی بفرمایید برای احقاق حقوقم و بدست آوردن 2 سال سابقه ام چه باید بکنم؟

سپاس

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

با توجه به اینکه رای مقتضی در این خصوص به نفع شما صادر ودر مراحل رسیدگی مورد اعتراض کارفرما قرار نگرفته ورای قطعی شده است اداره تامین اجتماعی بایستی نسبت به حکم تمکین کرده و کارفرما را ملزم به پرداخت کند در غیراین صورت می تونید از طریق دیوان عدالت مبنی بر عدم تمکین اداره به وظایف قانونی خود شکایت کنید