مشاوره حقوقی رایگان - عم تمکین تامین اجتماعی از رای اداره کار

طبق رای اداره کار کارفرمای من محکوم به پرداخت مطالبه و اجرای ماده 148 قانون کار شده بود. توضیح اینکه این رای با حضور نماینده کارفرما در جلسه رسیدگی اداره کار و با تایید شفاهی خود ایشان(بابت مبلغ حقوق و دوره کارکرد) صادر شده بود. و من مدارک معتبر جهت اثبات این مساله نداشتم صرفا ادعا کرده بودم که از همکاران شرکت حاضر به شهادت در مورد موضوع هستند. حالا که رای قطعی و لازم الاجرای اداره کار رو از اجرای احکام دادگستری بردم تامین اجتماعی، بعد از بررسی رد کردند. و تامین اجتماعی دلایل رد شدن رو عدم ارائه مستندات نوشتند. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که اگر دیوان عدالت شکایت کنم بازهم به دلیل عدم ارائه مستندات رد میشه. در صورتی که در جلسات اداره کار نماینده کارفرما این موضوع رو شفاها تایید کرده و رای به نفع من صادر شده.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر رای قطعی
هیات تشخیص اداره کار را داشته باشید ، تامین اجتماعی مکلف است که رای را اجرا نماید و
نمی تواند به علت عدم ارائه مستندات ، رای را
اجرا ننماید مگر

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تامین اجتماعی به تبعیت از رای اداره کار می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام درهر صورت تامین اجتماعی باید رای را اجرا کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با رای قطعی هیات تشخیص اداره کار مکلف به تبعیت از رای و اجرای می باشد