مشاوره حقوقی رایگان - استعفا و ترک کار

خانمی هستم با 15سال سابقه در بیمارستان سازمان تامین اجتماعی، بعد از مرخصی زایمان مرخصی بدون حقوق گرفتم، میگن در زمان مرخصی بدون حقوق نمیتونید استعفا بدید، با تمدید مرخصی ام هم موافقت نمی‌کنند، در زمان شاغل بودن هم با استعفای هیچکس تاکنون موافقت نکردند، راهکار من چیست، در صورت ترک کار اولا امکان ادامه پرداخت بیمه و بازنشستگی برایم فراهم است؟ ثانیا سنوات سابقه ام را میتونم بگیرم؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

در قراردادهای خصوصی شما همیشه میتوانید ترک کار کنین و سنوات سالیانه را اگر نگرفته اید بشما تعلق میگیرد و در جای دیگر هم میتوانید مجددا شروع بکار و ادامه بیمه نمایید

نصراله  احمدي

نصراله احمدي :

فقط میتوانید سنوات خودتون را بگیرید