مشاوره حقوقی رایگان - استعفا یا انصراف از کار نیروی پیمانی بیمارستان دولتی جهت شروع به کار در بیمارستان تامین اجتماعی

با سلام و عرض ادب
اینجانب کارشناس رادیولوژی و نیروی پیمانی یک بیمارستان دولتی هستم.
حدود ده ماه از آغاز قرارداد پیمانی اینجانب می گذرد.
بنده از طریق استعفا یا انصراف یا هر روش دیگری تمایل به قطع رابطه ی استخدامی با وزارت بهداشت و سپس با توجه به قبولی اینجانب در آزمون تامین اجتماعی به دنبال ورود و اشتغال در سازمان تامین اجتماعی می باشم.
اینجانب تعهد نامه خدمتی برای دانشگاه علوم پزشکی که زیر نظر وزارت بهداشت است امضا نموده ام و کل مفاد حقوقی این تعهدنامه در ذیل آمده است :
(( اینجانب بر اساس آزمون استخدامی جهت تصدی پست شماره 176 به صورت استخدام پیمانی پذیرفته شده ام بدینوسیله متعهد می گردم که حداقل 10 سال از تاریخ صدور حکم استخدامی اولیه در پست و محل جغرافیایی مورد تقاضا خدمت نمایم و در این مدت حق درخواست انتقال، تغییر محل خدمت، مامور به خدمت، ماموریت آموزشی، و تحصیل در حین خدمت را از خود سلب می نمایم در غیر این صورت دانشگاه علوم پزشکی مجاز است با اینجانب برخورد قانونی نماید و هیچ گونه اعتراضی نسبت به آن حتی در محاکم صالحه قضایی را نداشته باشم))
در متن فوق الذکر نه برای *استعفا* بند قانونی لحاظ شده است و نه اسمی از *جریمه در صورت استعفا* برده شده است ، اما اشاره شده در صورت نقض موارد بالا دانشگاه علوم پزشکی می تواند با اینجانب برخورد قانونی بنماید.
حال سوالم این است آیا درخواست استعفای اینجانب مفاد تعهدنامه محضری اینجانب را نقض می کند؟
و اگر نقض می کند به چه طریقی می توان در کمترین زمان ممکن و با کمترین جریمه ی مالی موفق به انجام استعفا شد؟
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام با استعفا دادن توسط شما ، مفاد قرارداد نقض خواهد شد و امکان استعفا وجود ندارد مگر موافقت بشود