مشاوره حقوقی رایگان - پرینت

سلام من یه سیم کارت برا خانمم گرفتم به اسم خودم و سیم کارت داده بودم دست خانمم بعد یه مدت فهمیدم خانمم رابطه غیر اخلاقی و دینی داره و من میخواستم از سیم کارت که به اسم خودم هست پرینت بگیرم و خانمم قبل من بگیرم اومده سیم کارت کرده به اسم خودش و من نتونستم و الان یه سال از این مسئله میگذره والان خانمم میخواد از من جدا شه ایا من با شکایت میتونم پرینت سیم کارت که قبلن به اسم خودم بوده و خانمم بدون اجازه زده به نام خودش با شکایت درخواست پرینت کنم ایا قاضی دستور پرینت میده

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید شکایت رابطه نامشروع کنید و درخواست پرینت تلفن. هرچند اینگونه جرایم با این دلیل قابل اثبات نیست و بی فایده است.