مشاوره حقوقی رایگان - خانوادگی

سلام سال 90 با خانمی که طلاق گرفته بود آشناشدن قرار ازدواج گذاشتیم ایشان شرط گذاشتن که اول عقد موقت بعد که خونه و جهیزیه گرفتی عقد رسمی خوب من براش واحد مسکن مهر بنامش ثبت‌نام کردم چون پیمانکار بودم تخفیف خوبی هم به احترام من. شامل واحد شد وسایل کامل گرفتم الان که واحد تحویل گرفته وسایل هم کامل کردیم میگه من عقد موقت باطل کردم و قصد زندگی کردن با شما را ندارم شواهد دارم یه متن هم امضا کرده که کپی موجوده اصل برده باید چکار کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا دادخواست اثبات هبه و سپس دادخواست رجوع از هبه باید بدهید. حضورا در شهرتان به وکیل مراجع کنید