مشاوره حقوقی رایگان - گواهی طول درمان

چند روز پیش با یک پراید تصادف کردم آمبولانس دو مصدوم به بیمارستان شهرمان برد همون شب مرخص شدند بیمارستان گفت مشکل خاصی نداره اما بعد مرخص شدن به مطب دکتری خارج از بیمارستان رفت و‌ پای خودشو گچ گرفت به دلیل ساییدگی زانو در تصادف طول درمان گرفت مگر داخل تصادف ساییدگی زانو اتفاق میافته مگه میشه این کارو انجام داد؟

پاسخ ها :

معراج معظمی

جناب آقای معراج معظمی :

با سلام /در فرض تایید پزشکی قانونی و گواهی پزشکی قانونی دایر بر اینکه ضایعه مذکور/مربوط به سانحه تصادف مورد نظر باشد/حق شکایت و دریافت دیه مصدوم مذکور/محفوظ است